Neem een abo op Jeff en Richie

Ja ja mensen, tis wat….

Vanaf nu kun je je abonneren via email op alle nieuwe postings. In de rechterbalk op de homepage van onze blog is het nu mogelijk om je met je emailadres  op te geven. Uiteraard zullen je gegevens vertrouwelijk worden behandeld. De service die we gebruiken is Feedburner. Dit is volgens ons een zeer gerenommeerd en veelgebruikte service. Hier vind je de link naar de FB feed die online staat. Daarop kun je je inschrijven via je RSS reader.

Binnenkort meer over ons avontuur in Spekkoekland! Met foto’s!

groetjes
Richie

(Dankjewel Joan ;-))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>