Koken voor George op de AKI

George_van_der_Veen_02

Onze goede oude vriend George,werkplaatsassistent bij de afdeling Mediakunst op de kunstacademie AKI te Enschede nam afgelopen vrijdag afscheid. Toen Richie en ik op de AKI zaten kwam George op de academie en het leek ons passend om hem ook uitgeleide te doen, de cirkel rond te maken zo te zeggen. We hebben voor +/- 80 personen gado-gado gemaakt, eenvoudig, kouseband, (een soort sperzieboon maar dan een halve meter lang), met komkommer en tauge, overgoten met onze speciale pindasaus. Daarbij serveerden we lemper, (kleefrijstrolletjes gevuld met vlees) en de eerlijkheid gebied te zeggen dat we die hebben laten maken en de zeer feestelijk gekleurde uienkroepoekjes. Als toetje serveerden we kelepon.

Helaas was Richie ziek, maar ik had hulp van twee zeer lieftallige assistentes, Mirianne en Daphne die als bezetenen de gasten van eten voorzagen en bij deze nog een keer mijn allerhartelijkste dank ladies, we owe you one!! Dikke X! Het eten vloog er doorheen, we hadden nog kilo’s er bij kunnen snijden en dan was het nog op geweest, maar je moet ergens een lijn trekken. Succes dus en het allerbeste voor jou George, vaya con dios hombre!!

De foto is van onze compadre Nielzer van trendbeheer.com, lees zijn verslag van de avond hier.

Groetz van Jeff en Richie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>