Opening Aanpassen! Twentse Welle

op 25 maart 2010 werd in de Twentse Welle de tentoonstelling van het generatieproject ¬†“Aanpassen!”geopend. Dit was tevens ook de presentatie van het boek en de DVD.

Journalist en acteur Ricci Scheldwacht (Ver van Familie) begeleidde het in grote getale aanwezige publiek door deze middag.

Sprekers waren: Kees van der Meiden (Twentse Welle), Fridus Steijlen (Antropoloog), Winnie Sorgdrager (lid Raad van State) en natuurlijk Nasi Idjo boegbeelden Vaya Nijhof en Iris Cousijnsen. De muzikale omlijsting werd verzorgd door De indische bard Wouter Muller en zijn band.

Wij zijn apetrots op Vaya en Iris, dat ze dit giga project van de grond hebben weten te krijgen. Ook zijn we er trots op dat we een klein steentje hebben kunnen bijdragen.

De tentoonstelling is tot en met 18 april 2010 te bekijken in de Twentse Welle. Daarna gaat hij op reis door nederland. Check hiervoor de Nasi Idjo Website

groetjes

Richie

0 thoughts on “Opening Aanpassen! Twentse Welle

  1. Pingback: Met Jeff en Richie aan de kook » Blog Archive » Verzoening met het verleden!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>