Jeff en Richie’s sate bakar party bij de Lonneker Kunstroute

Tijdens de pinksterdagen hebben we lekker sateetjes gebakken bij Stichting Dynamo Expo. Dynamo Expo was het startpunt van de Lonneker Kunstroute. Twee dagen lang was er overheerlijke (ja dat mogen we volgens mij wel zeggen :-)) sate of gefrituurde tempeh met overheerlijke (ja, ook die!) pindasaus, rijst, komkommer en de inmiddels niet meer weg te denken kleurtjeskroepoek. Thee of koffie met de klassieke spekkoek rondden het af.

De foto’s zijn gemaakt door mijn zoon Tristan. Recept voor onze pindasaus volgt ook snel!!

Groetjes,

Jeff

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>