Jeff en Richie Seafood Fest in Normandië!

Richie en ik zijn van 3 t/m 7 juni naar Normandië geweest. Ik ga er al sinds 2004 elk jaar met mijn neef naar toe om D-Day te herdenken, dit jaar wilden we er een culinaire draai aan geven, Richie hoorde van het plan en besloot mee te gaan en de sfeer op te snuiven van dit bijzondere stukje Frankrijk. Jurgen (053 Ontwerp)en Rene (Beeldvlak supreme) hadden er ook oren naar en met z’n vieren zijn we op pad gegaan.

Naast het feit dat we veel van de sfeer rond de D-Day herdenkingen hebben opgezocht, hebben we ook genoten van de lekkernijen waar Normandië bekend om staat. Oesters, mosselen, wulken, zeeslakken, garnalen, langoustines, krab, cider, kaas en worst, om maar een paar dingen te noemen.

De prijzen in de supermarkten zijn schappelijk, de producten heerlijk, (een voorbeeld: een mand oesters, 24 stuks voor een belachelijk lage prijs van 11 euris en de kwaliteit uitmuntend, op de foto houd Richie er eentje vast!!), de prijzen in de restaurants nagenoeg allemaal gelijk, of je nu in een sjieke tent zit of een bar die seafood serveert. Aaah de oesters en mosselen, ik zal er later verder over uitweiden…

We hebben een geweldige tijd gehad, hoop dat de plaatjes een beetje de foodvibe weergeven!!

Groetjes, Jeff

3 thoughts on “Jeff en Richie Seafood Fest in Normandië!

  1. Nu het Seafood Fest naar Enschede brengen. Ik zit als een pavlov dog naar de foto te kijken.

    • @edstep op zich best te doen. tis 12 uur rijden. kofferbak volgooien met ijs en karren maar!! ;-)
      we hebben ooke een goede ciderboer gevonden die uitstekende calvados stookt

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>