Onze Video pagina is geupdate!!

Eindelijk is onze videopagina up-to-date!! Van onze allereerste uitzending tot aan de opening van de expositie Aanpassen?! dit jaar. Laat je meevoeren in dit Low Definition avontuur (geen 3D brilletje nodig!) :)

Ter info: De video’s zijn nu op 3 na allemaal gehost op Youtube omdat niet alle videos op alle types smartphones te zien waren. Vimeo ging niet goed op Android phones en Vimeo+Google Video deden het niet goed op Iphones. Via Youtube is alles goed te zien op alle types smartphone, toch iets waar rekening mee gehouden moet worden.

Nu heb je geen excuus meer om onze vids niet te zien. Als je een treinritje maakt, als je ergens lekker aan het chillen bent, feesie, whatever, tune in en geniet van onze kookavonturen! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>