Stand van de Sterren

De documentaire “Stand van de sterren” wordt dit jaar overladen met prijzenDit is het derde en laatste deel uit de gelauwerde trilogie van regisseur Leonard Retel-Helmrich geproduceerd door zijn zus Hetty Naaijkens, bekend van de documentaire “Contractpensions, Djangan Loepah!” over de “repatriering” vanuit Indonesie gedurende de ’50 en ’60

Het verhaal van deze documentaire gaat over 1 familie waarvan 3 generaties gedurende 12 jaar in de sloppenwijken van Jakarta worden gevolgd. Samen met de prachtige beelden gemaakt door filmmaker Retel-Helmrich levert dit een schitterend en meeslepend verhaal op.

op 20 maart is er, in samenwerking met Nasi Idjo een speciale marathon vertoning van het drieluik bijĀ Cinema Concordia in Enschede. De regisseur en de producent zijn aanwezig tijdens de nabespreking van de films.

Groetjes! Richie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>